Kosárban: 0 db termék, 0,- Ft értékben - Kosár tartalma

Súgó - Szállítás

K: Van-e lehetőség személyes átvételre?
V:

Igen van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére budapesti boltunkban. A termék elkészülése után telefonon fogunk értesíteni, a rendelésnél megadott telefonszámon.

  • Cím: Budapest, 1203 Kossuth Lajos u. 27-29. (Pólómánia)

K: Mit tegyek, ha a kiszállításról szóló értesítést követően, nem érkezik meg a termék 2-3 napon belül?
V: A megrendelt termékek kiküldésének idejéről emailben tájékoztattunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a tranzakciószámra emailben ( ) jelezd felénk a problémát.

K: Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?
V: A rendelések 95%-a 2-3 munkanapon belül elkészül, a fennmaradó rendelések elkészítése a rendelés bonyolultságától és a gépeink szabad kapacitásától függően pár nappal elhúzódhatnak. Figyelem! A kiszállítás hosszára, ami hozzáadódik a gyártási időhöz, nincs ráhatásunk (ált. 1-2 nap)

K: Mennyibe kerül a kiszállítás?
V:

A szállítási költség a rendelés összegétől függően változhat:

0-10 000 Forintig 1100 Ft

10 000-20 000 Forint között 1500 Ft

20 000 Forint felett ingyenes

K: Szállítunk-e külföldre?
V: Van lehetőség külföldi kiszállításra is, de ennek költsége országspecifikus, ezért a rendelést megelőzően érdeklődj az ügyfélszolgálatunkon, hogy az adott országba mennyiért tudjuk eljuttatni a kedvenc pólódat. A legtöbb szomszédos és EU-s országba nem sokkal drágább a kiszállítás, mint Magyarországra.